06/30-415-66-41

Gázkészülék karbantartás,javítás,szerviz

 

márkaszervízKarbantartás


A gázkészülékek karbantartása nem elhanyagolható tényező! Minden készülékgyártó a termékéhez adja a használati utasítást ill. gépkönyvet melyben nyomatékosan, felhívja a figyelmét a felhasználónak, az éves karbantarásra!!!!
Sajnos ezt az aranyszabályt kevés fogyasztó tartja be, és nézeteti át szerelővel a gázkészülékeit. Legtöbbször csak akkor jut szerelő a készülék, közelébe amikor már nem működik.
Mondván biztos el van piszkolodva, mert a felszerelés óta szerelő nem látta. Ilyenkor előfordulhat, hogy a javításköltsége akár több tízezeré is rúghat vagy az egész készüléket, ki kell cserélni.
A rendszeresen karbantartott készülékek meghálálják a gondoskodást üzembiztos müködésel, biztonságos üzemeltetéssel, legalább 10% fogyasztás csökkenéssel mely évi szinten számolva a karbantartásra költött összeg többszöröse is lehet.

 

 

gázkészülék szervízVÍZKŐMENTESÍTÉS


BOJLEREK,VÍZMELEGÍTŐK,KAZÁNOK.

 

Az általunk alkalmazott modern vízkőoldási eljárás lényege abból áll, hogy a vegyszert szivattyú segítségével a tisztítandó készülékben, áramoltatjuk.

Ezzel elérjük, hogy a leoldott vízkövet az oldat magával visszi,és így a még lenem oldott vízkővel mindig friss vegyszer lép reakcióba.

Az áramlás irányát időnként megváltoztatjuk, aminek hatására a vegyszer a vízkőkérgesedéseket mindkét oldalról megtámadja.

Ez különösen előnyös az eldugult hőcserélőknél. Az áramoltatást mindaddig fenntartjuk, amíg a vízkő teljesen lenem oldódik


Az ily módon kitisztított készüléket, vizes öblítést végzünk.

 

 


szervíz ÁTALÁNYDÍJAS SZERZŐDÉSEK KÖZÜLETEKNEK

 

Vállaljuk: irodaházak, társasházak, üzemek, gyárak, önkormányzatoknak, és egyéb épületegységet ellátó kis és közepes teljesítményű gázkazánok,nagykonyhai berendezések és a hozzájuk tartozó biztonsági,szabályzó,berendezések általánydíjas formában való szervízelését.

 

Általánydíjas karbantartási szerződés esetén az általánydíj tartalmazza:

  • Kiszállási költséget
  • Javítások munkadíját
  • Nyári karbantartást
  • 24órás ügyeleti díjat

 


márkaszervíz ÁTALÁNYDÍJAS SZERZŐDÉSEK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

 

Eredményesen műkődő általánydíjas javító-karbantartó szerződés,az ön igényeinek megfelelő változatban.
Már akkár 625 Forint ellenében az év összes napján (ünnepnapokon is)készülékének meghibásodása esetén még az- nap a hiba ellhárítását megkezdjük.

 

Az általánydíj a következő szolgáltatásokat tartalmaza díjmentesen:

  • nyári karbantartást (csak az első év után)
  • kiszállást
  • javítás költségét

 


gázkészülék NAGYKONYHA BERENDEZÉSEK JAVÍTÁSA

 

Vállaljuk új és régi nagykonyhai berendezések javítását,karbantartását,felújítását,Általánydíjas ill. alkalmi megbízás szerint.Az ön igényeinek megfelelöen.

 

 

 


gázkészülék szervízKERESKEDELEM

 

Vállaljuk a következő gyártók termékeinek beszerzését, felszerelését, üzembehelyezését,garanciális és azontúli javítását.

 

Beretta, Colibri, westen, Ocean, Ariston, Fég,, Lampart, Fég-konvektor, Qvadriga, Hoterm,Stark-therm, KF-GÁZ, Hajdu, SWT.         

           Gázkészülékek és csatlakozó vezetékek időszakos ellenőrzése


blog post


A gázkészülékeket öt, a csatlakozó vezetékeket pedig 10 évente felül kell vizsgálni egy új rendelet szerint. Erre az indoklás szerint műszaki-biztonsági szempontból van szükség.


A meglévő gázkészülékeket és csatlakozó vezetékeket fokozatosan, de legkésőbb 2016 végéig műszaki-biztonsági szempontból felül kell vizsgálni, és azt követően a készülékeknél ötévente, a csatlakozó vezetékeknél pedig tízévente kell a felülvizsgálatot megismételni - írja a Magyar Közlöny.

Az öt-, illetve tízéves határidő az üzembe helyezéstől indul, de a rendelet hatálybalépése - szeptember 1. - előtt felszerelt készülékeket és vezetékeket is felül kell vizsgáltatni.

Az 1981 előtt üzembe helyezetteknél a felülvizsgálatot a jövő év végéig kell elvégeztetni. Az 1981 és 1993 között üzembe helyezetteknél 2014. december 31., az 1994 és 2003 közöttieknél pedig 2015. december 31. a felülvizsgálati határidő. A 2004 és 2012. augusztus 1. között üzembe helyezett készülékeknél és csatlakozó vezetékeknél 2016 utolsó napja a kötelező felülvizsgálat határideje.

A rendelet melléklete szerint, ahhoz hogy valaki a vizsgálatot elvégezze legalább gázvezeték- és készülékszerelő mestervizsgával, és gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló szakképesítéssel kell rendelkezzen.

Szolgáltatásaink: gázkazán szerelés, cirkó javítás, gázkészülék szerelés, gázbojler javítás, cirkó szerelés, gázkonvektor szerelés, gázkazán javítás, gáztűzhely javítás, gáztűzhely szerelése.beállítás, bekötés, beszerelés, beszerzés, beüzemelés, bevizsgálás, csere, ellenőrzés, éves ellenőrzés, felszerelés, felújítás, felülvizsgálat, hibaelhárítás, időszakos ellenőrzés, javítás, karbantartás, kitisztítás, leszerelés, megtisztítás, szerelés, szerelő, szervíz, tisztítás, üzembe helyezés, vízkőtelenítés, beállítása, bekötése, beszerelése, beszerzése, beüzemelése, bevizsgálása, cseréje, ellenőrzése, éves ellenőrzése, felszerelése, felújítása, felülvizsgálata, hibaelhárítása, időszakos ellenőrzése, javítása, karbantartása, kitisztítása, leszerelése, megtisztítása, szerelése, szerelője, szervíze, tisztítása, üzembe helyezése, vízkőtelenítése, beállító, bekötő, beszerelő, beszerző, beüzemelő, bevizsgáló, cserélő, ellenőrző, éves ellenőrző, felszerelő, felújító, felülvizsgáló, hibaelhárító, időszakos ellenőrző, javító, karbantartó, kitisztító, leszerelő, megtisztító, szerelő, szervízelő, tisztító, üzembe helyező, cserélő, beállítók, bekötők, beszerelők , beszerzők, beüzemelők, bevizsgálások, cserélők, ellenőrzők, éves ellenőrzők, felszerelők, felújítók, felülvizsgálók, hibaelhárítók, időszakos ellenőrzők, javítók, karbantartók, kitisztítók, leszerelők, megtisztítók, szerelők, szervízelők, tisztítók, üzembe helyezők, vízkőtelenítők, beállítások, bekötések, beszerelések, beszerzések, beüzemelések, bevizsgálások, cserék, ellenőrzések, éves ellenőrzések, felszerelések, felújítások, felülvizsgálatok, hibaelhárítások, időszakos ellenőrzések, javítások, karbantartások, kitisztítások, leszerelések, megtisztítások, szerelések, szerelők, szervízek, tisztítások, üzembe helyezések, vízkőtelenítések

 

 

Készítette: Webrakéta Kft.