06/30-415-66-41

Stark ThermStarktherm Termelő és Szolgáltató Kft. 1993-ban alakult két természetes személy és a STARK Kft. közreműködésével. 

Fő tevékenység: gázüzemű fűtőkészülékek gyártása, összeszerelése és értékesítése. 

Az alakulás után megvásárolt license alapján - Falcon típusnévvel - öntvény hőcserélőjű 3 és 5 kW teljesítményű gázkonvektorok, illetve saját fejlesztésű lemez hőcserélőjű Celsius gázkazán család gyártását végezte. A Kft. 1994-től piaci igényekhez alkalmazkodva cseh import öntvény hőcserélőjű gázkazánok gyártásával bővítette a tevékenységét, majd 1998-tól megkezdtük a nagyobb ipari méretű öntvény kazánok gyártását is, 120 kW teljesítményig. Tovább bővült az értékesítési tevékenység is import öntvény radiátorok forgalmazásával. 
Jelenleg fő termékünk a ThermoCelsius gázkazán család, amely nyolc méretben (20 kW-120 kW-ig) és kétfajta lángőrzéssel készül. A termékek 2001-ben az MBVTI minőségtanúsító intézetnél tanusittava lettek, igy a CE jelölés használatára jogosultak. Uj termék gyártását is megkezdtük, Alfatherm tipusnéven, egy szilárdtüzelésü kazáncsaládot, mely szintén megfelel az EU direktiváknak. 

Lényegesen átrendeződött értékesítési hálózatunk is, míg korábban döntően nagykereskedők voltak partnereink, addig jelenleg inkább kis- és közepes méretű kereskedelmi hálózatokkal állunk kapcsolatban. 
Beszállítói partnereink között is több meghatározó változás történt, elsősorban termékminőségi szempontok miatt. 

Cégünk nyereségesen működik. A stabil belföldi értékesítést növekvő exporttal egészítettük ki (főleg Románia területére). A piaci bővítés lehetőségét is elsősorban az export növelésében és a folyamatos fejlesztésben látjuk. 

A ThermoCelsius öv típusú gázkazáncsalád melegvíz üzemű fűtési rendszerhez készült. 16 típusát gyártjuk 8 méretben. A gázkazáncsalád nagyobb tagjai (82-136 kW-ig) alkalmasak ipari létesítmények, lépcsőházi tömbfűtések egyedi, vagy kazántelepként, hőközpontként történő beépítésére.

A készülékek hőcserélője acélöntvényből készül, mely lehetővé teszi a jó hatásfokot és a hosszú élettartamot. Minden típusát gyártjuk alapkivitelben (Thermoelektromos lángőrzésű), illetve elektromos gyújtású, ionizációs lángőrzésű kivitelben. A kazánok előremenő és visszatérő fűtési csatlakozása 6/4 collos, gáz csatlakozása 1 collos.

A kazánok magas műszaki színvonalát képviselő Honeywell szabályozó és biztonsági gázszeleppel és vezérlő elektronikával, Worgas típusú atmoszférikus gázégővel kerülnek megépítésre, melyek biztosítják a megbízható, tartós és gazdaságos üzemelést.

 

Gázkazán 17-65 KW
ThermoCelsius öv 25
ThermoCelsius öv 25 E
ThermoCelsius öv 35
ThermoCelsius öv 35 E
ThermoCelsius öv 45
ThermoCelsius öv 45 E
ThermoCelsius öv 55
ThermoCelsius öv 55 E
ThermoCelsius öv 65
ThermoCelsius öv 65 E
Gázkazán 17-65 KW
Gázkazán 80-136 KW
ThermoCelsius öv 80
ThermoCelsius öv 80 E
ThermoCelsius öv 100
ThermoCelsius öv 100 E
ThermoCelsius öv 120
ThermoCelsius öv 120 E
Gázkazán 80-136 KW
Házi hõközpont
ThermoCelsius öv. ES 25
ThermoCelsius öv. ES 35
ThermoCelsius öv. ES 45
 


 


 


 

 

      

    Készítette: Webrakéta Kft.