06/30-415-66-41

Beretta szerviz,Beretta javítás,Beretta karbantartás

 

Beretta: 1950 óta folyamatos fejlődésben

A Beretta története 1950 szeptemberében indul. A vállalat már a kezdeti időszakban kiemelkedett szakértelmével, minőségével és termékeinek megbízhatóságával. Néhány év elteltével a Beretta az első helyre emelkedett a lakossági fűtés szektorban.

Az erős know how-ra és a kezdeti folyamatos növekedésére támaszkodva, 1969-ben a vállalat elkezdte a lakossági fűtésre alkalmas kazánok kifejlesztését és gyártását. A változó stratégiai gondolkodás alapja egy teljesen a fejlesztésekre szánt korszak volt, melynek célja, hogy a kazán működése megfeleljen a végfelhasználók nagyobb kényelmének és mindenekelőtt a nagyobb megtakarításának. A cég, Beretta márkanévvel ekkor indította el a gázolajjal és kerozinnal működő családi kazán termékének gyártását és forgalmazását.

1973-ban indult el a második legfontosabb irányváltoztatás: Olaszországban a Beretta gyártotta az első fali gázkazánt. Az olajválság idején a gáz jelentette az egyetlen ideális energiaforrást a fűtés fejlesztésében. Ezen évek alatt a termékek és mindenekelőtt a Beretta kompetenciája megnőtt a fűtéstechnika területén, ezzel elősegítve a Beretta márka jelentős piaci részesedését.

A Beretta folytatta az újabb célok kitűzését, termékeinek fejlesztését és minőségbeli javítását. Hatalmas strukturális és szervezeti átalakításokat végeztek, hogy a vállalat mindig alkalmazkodni tudjon a világon minket folyamatosan körülvevő kihívásokhoz. Ezért a cég fűtési modelljei az idővel, és a társadalmi fejlődéssel együtt haladnak, megfelelnek a piaci előírásoknak. A Beretta szándéka az, hogy továbbra is mértékadó márka maradjon a lakossági fűtés területén, szem előtt tartva a környezettel való tökéletes harmóniát.

A szervezeti modellnek, az erőforrásoknak és a know how-nak köszönhetően a Beretta máig folyamatosan növekedik a világpiacon. Ugyanakkor kihívásokkal is küzd, amelyekkel az ötvenes évek óta ugyanazzal a lelkesedéssel, ugyanazzal a következetességgel és állandó életképességgel száll szembe. Eközben megőrzi az örök értékeit, vagyis termékeinek és szolgáltatásainak kiválóságát, valamint minden lépését elhivatottsággal és alapossággal teszi meg.

Kondenzációs kazánok

Hagyományos gázkazánok

  • Teljesítmények: 28 kW
  • Beépített, 60 literes rozsdamentes acél HMV tároló, magnézium-anód védelemmel
  • Hatásfok: ***-os minősítés a CEE 92/42 EU Irányelv szerint

Hidraulikus egység

Vezérlések

Kondenzációs hőtermelő egység

Szivattyús rendszerek

Napkollektorok

Készítette: Webrakéta Kft.